websikehealthcheck
websikehealthcheck

30 perces díjmentes CORE konzultáció

OLVASS A TERMÉKRŐL
CORE

AZ EMBERI TEST TELJES EMÉSZTŐ RENDSZERÉRE HATÓ, PROFESSZIONÁLIS MINŐSÉGŰ MÉREGTELENÍTŐ – TISZTÍTÓ TERMÉK

Az életető esszenciális tápanyagok világának csúcskategóriás terméke. Mind az összetételét, mind a működési szinergiáját és kiváló eredményeit bizonyíthatóan hozó  100 % ban természetes GMO mentes nedü! Az elért eredményekről gyógyász szemmel és összegyűlt tapasztalataimról (emésztőrendszeri problémák, máj megbetegedések, zsírmáj, chron, collitis, puffadások , savasodás reflux stb.) egy általad választott módon szívesen tájékoztatlak. Bejelentkezés a lap alján az űrlappal.

core önt

A Core olyan GMO mentes prémium kategóriás jól összeválogatott magok zöld növények tisztító vitaminkeveréke, amely a gyümölcsökhöz és zöldségekhez képest 20 x akkora tápanyag sűrűséggel és hatásmechanizmussal bírnak. Gyakorlatilag ilyen mennyiségű tápanyagot pusztán egy hagyományos étkezéssel NEM LEHET a testbe felszívódó hasznos anyagként bevinni.

A CORE összetevői egyediek és egymás hatását felerősítő módon (szinergikusan) hatnak. Ez a képességük a feldolgozás magas fokú technológiáját követően is megmaradt. Ezért ennyire hatékony

A TÁPCSATORNA MINDEN SZINTJÉN – TISZTÍT. Képes a testet a nehézfémektől és a radioaktív toxinoktól is megszabadítani és ki is vezetni.

 

 

AZ ÉVES TISZTÍTÓKÚRÁDAT KEZD A CORE -AL!

Mitől hatékony?!

A Core-on belül Klorofillin, Aloe Vera, Spirulina alga, Búzafű, Tőzegáfonyamag, Máriatövismag, Kelkáposzta, Fekete köménymag, Chlorella alga és Gyermekláncfű található. Minden összetevő hozzájárul egy adott élettani funkcióhoz és erőteljes tisztító és erősítő hatással bír a szervezetben található szervek tekintetében. A Spirulina például az agyi funkciókat erősíti, míg a Kelkáposzta a zsír megemésztésében segít, a máriatövismag pedig májvédő tulajdonságairól ismert.*

TERMÉK RENDELÉS RAINTŐL

Vásárlás egyszerűen gyorsan

 

 

coreosszetevok

8X

EGY ZÖLD….ZÖLD TERMÉK

A Soul-hoz hasonlóan génmódosítás-mentes termék. A génmódosítás-mentes azt jelenti, hogy genetikailag nem módosított. Ez jelzi, hogy a Core összetevőinek DNS-ét nem módosították laboratóriumokban rovarirtószerek vagy más káros adalékanyagok hozzáadása érdekében. A mi tápanyagunk tiszta és teljesen természetes. A természet szándékai szerint.

core-poharban

KIPRÓBÁLT, IGAZ, JÓL MŰKÖDŐ

A tudósok a világ minden tájáról tanulmányozták, majd felfedezték a Core összetevőinek előnyeit.  Például a Core-ban található máriatövismag egyik vegyülete, a sylimarin annyira hasznos, hogy egyes vállalatok teljes táplálékkiegészítő-családjukat csak erre alapozták. Mi azonban tudjuk, hogy számos tápanyag hasznosabb, mint egy.

core orac

LEGYÉL TE IS TOVÁBBAJÁNLÓ!

A LEGJOBBAT AJÁNLANI BÜSZKESÉG!

Itt tudsz bejelentkezni, vagy feltenni kérdéseidet:

  • Add meg a keresztneved
  • Olyan címet adj meg, amit gyakran nézel, hogy könnyebben eljusson hozzád a válasz!
  • Kérlek itt add meg azt a telefonszámot amin könnyen elérhető vagy.
  • Írd meg itt és megkapom e-mailben azonnal
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
TERMÉK RENDELÉS RAINTŐL Vásárlás egyszerűen gyorsan