websikehealthcheck
websikehealthcheck

Bemutatkozás

Légy egészséges, boldog és szép a természet erejével!

Péter Viktória vagyok ,Budapesten születtem. Mindig nagyon érdeklődő és nagyon energikus voltam. Hiszem, hogy egy csodálatos világban élünk és a természet minden lehetséges módon odaadja a megoldást számunkra, csak nyitott szemmel, szívvel és füllel kell felé fordulnunk! Sok évvel ezelőtt kezdődött nálam is ez a fajta érdeklődés, és változott a látásmódom. Hobbiból, saját magam segítésére és az ok okozati állapotokra kerestem megoldást és kezdtem el ez irányban tanulni. Hamar rájöttem, hogy a fizikai test és a rajta megjelenő tünetek, betegségek , csak az utolsó fázis. Mindenképpen meg akartam érteni a miérteket. Ezzel kezdetét vette egy szép hosszú út.

Így lett a hobbiból szakma, a szakmából hivatás!

A test a lélek és a szellem egységének együttes figyelembevételével és helyreállításával sikerült egyre több betegségre megoldást találnom. Ezt ma már szépen holisztikus szemléletmódnak és alternatív terápiáknak mondjuk. Ezen iránynak köszönhetően számos végzettséget szereztem és egy teljesen egyedi az angyalokkal is összefüggő spirituális látásmódot is.

Tanultam Magyarországon és fejlesztettem magam külföldön is.
Itthon a Természetgyógyász iskola elvégzése után
Béky László kezei alatt Fülakupunktúrás addiktológusként végeztem , majd a
Metafizikai Akadémián Speciális spirituális tanácsadóként,
Reinkarnációs terapeutaként, a nyugat magyarországi egyetemen Selfness terapeutaként,
Metafizikai Pszichoterapeutaként.
Majd Dr. Bíró Dénes által az emberi Bioenergiával és ezeknek alkalmazás módszertanával ismerkedtem meg.
A keleti kínai gyógyászat és az Ajurvédikus látásmód nagyban meghatározta gyógyászati irányvonalam. Ezt a tudásomat később Indiában bővítettem.
Végül de nem utolsó sorban a Joalis méregtelenítő rendszerének terapeutájává váltam
És a safe lézer és  lágy lézer terapeutaként is megismerkedtem módszrekkel.
Az évek során összegyűlt technikák és gyakorlati anyag végül egy sajátos és folyamatosan bővülő gyógyászati módszerhez vezetett , és csodás eredményeket hoz.

Tapasztalataimat – tudásomat rendszerbe szedve – átláthatóan- használhatóan számos iskolában és magán képzéseken tanítom is.  Hiszen az a jó, ha minél többen tudjuk, alkalmazzuk és használjuk a természet erejét!
Ehhez kapcsolódnak mindenki számára elérhető felfrissítő, megújító, lendület táboraink!

Mindig az egyensúly hozza meg a gyógyulást!

tanfolyamok

táborok-elvonulások-fesztiválok

Várlak szeretettel 

Green Tao Background