websikehealthcheck
websikehealthcheck

30 perces díjmentes REVRI konzultáció

OLVASS A TERMÉKRŐL

AZ ARC SZÉPSÉGÉÉRT SEJT SZINTEN

Ez egy olyan egyedi, működő és sejtszintű megoldást hozó termék, ami megmaradó eredményt hoz, rendkívül gyors pozitív változást mutat és 100 % ban természetes! Az elért eredményekről gyógyász szemmel és összegyűlt tapasztalataimról egy általad választott módon szívesen tájékoztatlak. Bejelentkezés a lap alján az űrlappal.

Vásárlás egyszerűen gyorsan

A MAGOK A MEGOLDÁS

Mindannyiunkban ott lakozik a tökéletességre való igény, és ez az a belső szépség amit érdemes megmutatni !   A természet hozzásegít minket ehhez a REVRI arcápoló termékcsaládjával, amely a saját testünkben lévő molekulánk, és két hatékony növényi őssejt, valamint különlegesen hatékony magolajak segítségével tisztítja , újra tónusossá teszi, és egyben hidratálja bőrét. A REVRI -ben lévő kiváló alapanyagok, és azoknak életteli feldolgozása, valamit szinergikus együttműködésük a kulcs a szép egészséges és friss bőrhöz.

 

AMIRŐL MÉG ÉRDEMES TUDNOD     

       Bizonyíték számokban mutatva

Nagy szerepe van a bőr szépségében annak , hogy mennyi vizet képes tárolni, felhasználni a bőr.

27 % vízmegkötési képesség növekedés mutatkozik a használat során .

67 % növekedés a zsírsavakban

8 hét használat  után az alanyok 32% -nál a bőrpír és más bőregyenetlenségek jelentősen csökkentek!

1 hét után

22 % növekedés hidratáltságban

18 % növekedés a bőr rugalmasságában

17 % növekedés bőrfeszességben

35 % csökkenés a durva bőrfelületekben

Vásárlás egyszerűen gyorsan

                 

előtte utána revri pv.

revri

Teljesen természetes

Saját E.S.T-8 molekula (kapszulázott magtechnológia) ami valóban képes a tápanyagokat a megfelelő bőrrétegekbe sejtekig eljuttatni.

2 növényi őssejtet tartalmaz. Fekete nadálytő gyökeréből, míg a másik a feketekömény magjából származik. A növényi őssejt-technológia a bőrápolás csúcsa, mi pedig elsőként hasznosítjuk az igen hatásos feketekömény őssejtet. Mindegyik komoly segítséget jelent saját sejtjeink számára a növekedésük során.

Tele van magolajjal

Parabénmentes

Szintetikus összetevőktől mentes

Szulfátmentes

Erőszakmentes

 

cleanser revri

A Revri Seed Solution Arctisztító a természetes összetevők tisztító erejét párosítja a magolajok és kivonatok tápanyag dús tulajdonságaival, hogy természetes tisztaságérzetet biztosítson, miközben hidratál és megfiatalítja a bőrt. Arctisztítónkat az aktív hatóanyagok szinergikus hatását figyelembe véve alkottuk meg, így tisztít és kiegyensúlyozza a bőrt a szennyeződések, a smink és a por gyengéd eltávolításával, majd pedig feltölti a bőrt antioxidánsokkal és vitaminokkal, illetve hidratálja azt. Ezzel megtisztítja, egyensúlyba állítja és megújítja bőrét a Revri bőrápoló rendszer következő lépéséhez, valamint erőt ad bőrének az öngyógyításhoz.

Használja reggel és este!

Vigyen fel olajos tisztítót bőségesen (1–3 pumpa) a száraz bőrre. Gyengéden masszírozza az olajat a teljes arc-, nyak- és dekoltázs-felületre 1 percen át a szennyeződések eltávolításához.

Megnedvesített ujjbeggyel masszírozza tovább felfelé és kifelé irányuló mozdulatokkal, míg az olaj tejszerű lemosóvá alakul. Öblítse le vízzel, majd óvatosan szárítsa meg a bőrt. A legjobb eredmény érdekében szemkörnyék-ápolóval és hidratálóval fejezze be.

Vásárlás egyszerűen gyorsan

 

Revri Seed Solution szérum a szemkörnyék számára szükséges gyengéd támogatást kínálja, miközben védelmezi és hidratálja a bőrfelület többi részét is. A szérumban található egyedi összetevők az arcbőr leggyakoribb problémáinak mindegyikét célba veszi, láthatóan csökkentve a szarkalábakat és ráncokat, a puffadt bőrt, a táskákat és karikásodást, valamint egyéb bőrproblémákat. A magolajak, kivonatok, valamint a növényi őssejttechnológia adta erőteljes üzemanyag hidratáló hatásával teljes revitalizáló szérum mindazt biztosítja a bőrnek, amire csak szüksége van a fiatalos megjelenés visszanyeréséhez és megtartásához. Tökéletes a szemkörnyék ápolására, illetve helyi kezelésekhez.

Használja reggel és este.

Borsónyi mennyiséget egyenletesen oszlasson el a szérumból a szemkörnyéken. Fedje le a szemhéj alatti és feletti területet is. Simítsa felfelé és kifelé, majd tapogassa át az ujjbegyeivel, amíg teljesen fel nem szívódik.

 Vásárlás egyszerűen gyorsan

moisture revri hidratáló

moisture revri hidratáló

A Revri Seed Solution mély hidratáló hatásos, természetes módon hidratálja a bőrt, hogy az egészséges, ráncmentes, puha és rugalmas legyen. Egyenként válogatott, teljesen természetes összetevői a bőrproblémákat kezelik, míg különleges E.S.T.-8-as molekulánk a bőr minden rétegét hidratálja a hosszú távú egészség érdekében. A nedvesség a bőr egészségének kulcs eleme, ezért alkottunk olyan gazdag hidratálót, melytől bőre kicsattanóan ragyogó lesz. Védett, 24-órás feloldódási rendszerével a mély hidratáló egész nap és egész éjjel megfelelő hidratációt biztosít.

Használja reggel és este!

A hidratálót egyenletesen oszlassa el az arc-, nyak- és dekoltázs-felületen. Gyengéden simítsa a bőrbe felfelé és kifelé irányuló mozdulatokkal.

A jobb hidratáláshoz éjszakára vigyen fel vastagabb réteget.

Vásárlás egyszerűen gyorsan

Hogyan kell használni a REVRI-t?!

https://www.youtube.com/watch?v=wZmdy1EupQs

LEGYÉL TOVÁBB AJÁNLÓ!

A LEGJOBBAT AJÁNLANI BÜSZKESÉG!

Itt tudsz bejelentkezni, vagy feltenni a kérdéseidet:

  • Add meg a keresztneved
  • Olyan címet adj meg, amit gyakran nézel, hogy könnyebben eljusson hozzád a válasz!
  • Kérlek itt add meg azt a telefonszámot amin könnyen elérhető vagy.
  • Írd meg itt és megkapom e-mailben azonnal
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
Vásárlás egyszerűen gyorsan