websikehealthcheck
websikehealthcheck

Egyéb

Szűrővizsgálatok fontossága

A szűrővizsgálatok fontossága az alternatív gyógyászat szemével!

Írta: Péter Viktória alternatív gyógyászati specialista

Mindennek meg van a maga helye a világban és ez alól a gyógyászat sem kivétel. Sokan vagyunk és sokféleképpen közelítjük meg a testet és a tüneteket is. Egy egy betegségnek különböző arcai vannak és mást lát benne egy orvos, mást egy gyógyász. Egyben viszont mindketten megegyezünk. Azért dolgozunk, hogy aki hozzánk fordul segítségért, megkaphassa a megfelelő kezelést, terápiát, törődést, ami végül visszaadja az egészségét. Különböző technológiával dolgozunk.  Mi alternatív gyógyászok, természetgyógyászok sok esetben nem használunk eszközöket (vérnyomásmérő, fonendoszkóp, röntgen) egy anamnézis felvételhez, mert a megfigyelés, a mikro és makro környezet felmérése, a pszichés háttér és egyéb más jellegű állapotfelmérő technika számos valós információt hordoz. Ezen és még sok más úton, el tudunk indulni a gyógyulás, vagy akár a helyes prevenció irányába.

Az orvosi gyakorlatban sokkal kézenfekvőbb ezeknek az eszközöknek az alap használata. Ugyanakkor az én gyakorlatomban is rendszeresen találkozom olyan esetekkel, tünetekkel, amikhez elengedhetetlen bizonyos vizsgálatok megléte. Például, hogy mást ne említsek egy pajzsmirigy kezelésénél tudnunk kell, hogy honnan indulunk, milyen mértékű a működési zavar, és vannak –e göbök stb a pajzsmirigyen. Ezekhez alapból szükség van vérvételre, és ultrahangra.  Más esetben egy bél panasznál szintén sokat segít és sok komoly problémát is megelőzhet egy hasi ultrahang, vagy egy tükrözés. A mozgásszervi panaszok pedig különös figyelmet igényelnek. Egy térdkopásnak hitt fájdalomról kiderülhet egy jókor készített ultrahanggal, hogy ciszta. Ebben az esetben rögtön más kezelés élvez előjogot.  Egyszóval a szűréseknek, a vizsgálatoknak megvan a maga helye a világban. Sokat segíthet, és komoly betegségeket előzhet meg. Ne hanyagoljuk el.

Nagy szerepet játszik a szűréseknél a idő. Amennyiben célirányosan küldjük önöket ilyen vagy olyan vizsgálatra, laborra, vagy fontos lehet ultrahangvizsgálat , vagy kardio, esetleg endorkrin szűrés, akkor érdemes olyan helyet keresni, ahol rövid idő alatt korrekt eredményt kaphat. Ultrahang vizsgálat esetében ilyen pl: Delfin Ultrahang 1039 Budapest , Pünkösdfürdő u. 48/b www.delfinultrahang.hu tel: +36307995454 .Az idő nagy úr és jobb előbb tudni, hogy mivel állunk szemben. Így nekünk is lehetőségünk van minél előbb megszabni a kezelés irányát és tempóját. Így fogunk a leghamarabb célt érni.

Szűrésre Fel

Bejelentkezések kezelésre: 06302719873

Péter Viktória